Altijd passend herstelwerk

Wat er ook stuk is, wij van Paint Projekt zorgen altijd voor passend herstelwerk. Heeft u last van bladderende verf binnen of buiten? Dan zorgen wij voor een nieuwe laag. Zitten er scheuren in de muren? Dan komt onze stukadoor langs om de wand te herstellen en weer mooi glad te maken. Of zit er houtrot in uw deuren en kozijnen? Dan komen wij graag bij u langs om ze te vervangen, eventueel voor kunststof exemplaren. Waar u ons herstelwerk ook voor nodig heeft, wij zorgen ervoor dat iedere grote en kleine klus na ons bezoek er weer tiptop uitziet.

Waarom is herstelwerk nodig?

Er kunnen allerlei oorzaken zijn, die zorgen voor schade. Het kunnen bijvoorbeeld de weersomstandigheden zijn, maar ook vocht kan een boosdoener zijn. Ook fouten in de constructie kunnen voor problemen zorgen. Waarom is het belangrijk om snel in actie te komen bij herstelwerk?

  • Hoe langer u wacht, des te groter de schade kan worden. Zo kunnen muren langzaam afbrokkelen en kunnen verzakkingen ontstaan.
  • Het is niet goed voor uw gezondheid om bijvoorbeeld houtrot in ramen en kozijnen te hebben.
  • Daarnaast ziet het er vaak ook niet netjes uit. Met ons herstelwerk zorgen wij ervoor dat uw pand weer fris en verzorgd oogt, wat vaak ook een waardevermeerdering betekent.

Herstelwerk