Hulp nodig bij stucadoren?

U kunt natuurlijk ook zelf gaan stucadoren. Maar wilt u dat het eindresultaat perfect glad is, dan doet u er verstandig aan de specialisten van Paint Projekt in te schakelen. Wij hebben inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Wij weten dan ook precies wat er komt kijken bij strakke muren. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en goed opgeleid, waardoor u er altijd van verzekerd bent dat het eindresultaat naar wens is. Wilt u graag tegels laten plaatsen? Of behangen? Onze medewerkers helpen u in beide gevallen graag.

Stuc werkzaamheden

Waarbij kunnen wij u helpen?

Dankzij de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij u met een breed pakket aan diensten helpen. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor:

  • Spackspuiten. Een laag stuc wordt aangebracht met een machine en deze laag wordt egaal gemaakt. Dit kan in een door u gewenste kleur, zodat u niet meer hoeft te verven
  • Schuurwerk. Kenmerkend voor dit stucwerk zijn de korrelige structuur en de cirkelvormen
  • Saus- en behangklaar. Een laag pleister wordt aangebracht en afgewerkt, waardoor de ondergrond klaar is voor behang of een verflaag
  • Sierpleister. Een decoratieve afwerking voor uw plafond of muur
    Wilt u graag meer informatie over hoe wij kunnen helpen bij stucadoren? Neemt u dan gerust contact op. Wij vertellen u hierover graag meer.