Meer licht en ruimte

Wilt u meer licht en ruimte in uw huis? Ontdek dan welk verschil de juiste dakkapellen kunnen maken. Een donkere rommelzolder verandert in een dag in een ruime slaapkamer. U kunt simpelweg groter wonen zonder te hoeven verhuizen. Bovendien is het een perfecte investering, want het betekent een forse waardevermeerdering voor uw huis. Wij van Paint Projekt kunnen diverse dakkapellen voor u plaatsen en hebben hier meer dan 25 jaar ervaring in.

Onze dakkapellen

Bij ons vindt u twee soorten dakkapellen. We leveren prefab modellen, die kant-en-klaar worden aangeleverd. Daarnaast hebben we traditionele dakkapellen, die op locatie worden gebouwd. Hierdoor kunnen we maatwerk leveren. Wij bieden u diverse soorten materialen voor uw dakkappellen:

  • Houten
  • Kunststof
  • Polyester

Wanneer u in een monumentaal pand woont, dan adviseren wij u een traditionele dakkapel. Hiervoor is vaak wel goedkeuring van de gemeente nodig.

Dakkapellen

Vergunning nodig?

Wilt u zonder vergunning dakkapellen laten plaatsen? Kies dan voor een variant met plat dak. U hoeft dan geen vergunning aan te vragen. Ook is het belangrijk dat u deze op de achtergevel plaatst en dat deze aan bepaalde afmetingen voldoet. Onze vakmensen vertellen u hier graag meer over. Wanneer u toch een vergunning moet aanvragen, dan kunnen onze specialisten u hiermee helpen.