Nieuwe kozijnen nodig?

Voelt u koude lucht uw woning binnendringen via uw kozijnen? Dan zijn deze waarschijnlijk aan vervanging toe. Wij van Paint Projekt staan dan graag voor u klaar. Bij ons kunt u terecht voor houten en kunststof kozijnen. Deze komen wij ook bij u plaatsen. Wilt u graag nieuwe kozijnen? Maar weet u niet welke geschikt zijn voor uw woning en de stijl die u wenst? Onze medewerkers voorzien u ook graag van passend advies. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Onze houten en kunststofkozijnen

U kunt bij Paint Projekt terecht voor kozijnen van kunststof of van hout. Ieder van deze materialen heeft zijn eigen kenmerken, waardoor dit materiaal in bepaalde situaties geschikter is dan in andere:

  • Hout. Heeft een lange levensduur, kan van een nieuwe laag verf voorzien worden en hoeft maar 1 keer in de 5 jaar geschilderd te worden
  • Kunststof. De levensverwachting van dit type kozijn is 50 jaar en u hoeft dit materiaal niet te verven of te onderhouden

Wanneer u graag meer wilt weten over onze houten en kunststof kozijnen, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen.