Schilder Tilburg voor al uw buiten- en binnenschilderwerk

Het schilderwerk is nog altijd een ambachtelijk vakmanschap waarvoor veel vakkennis vereist is. Als u gevestigd bent in Tilburg of omgeving kunt u hiervoor altijd bij Paint Projekt terecht. Wij zijn een team van ervaren schilders die alle schilderklussen tot in de perfectie voor u kunnen verzorgen. U kunt gerust op onze ervaring en vakmanschap vertrouwen.

Schildersbedrijf Tilburg

Paint Projekt is al jarenlang een gevestigde naam in Tilburg. We zijn al ruim 25 jaar het schildersbedrijf waaraan u met een gerust hart uw klussen kunt overlaten.  U kunt bij ons terecht voor zowel buiten- als binnenschilderwerk. Denk bij dit laatste aan onder andere het witten van uw plafond of het schilderen van binnenmuren. Ook voor het schilderen van een gevel, deuren of de buitenkozijnen kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over het juiste materiaal om uw opdracht tot een vakkundig einde te brengen. Mocht het nodig zijn, dan regelen wij een steiger zodat wij ook buiten alles voor u van een nieuwe verflaag kunnen voorzien. We kunnen het gehele project voor u verzorgen. U heeft er géén omkijken meer naar. Wij zorgen voor een streeploos resultaat!

Woning of bedrijfspand laten schilderen

Uiteraard zullen we u eerst adviseren als u plannen heeft om een woning of bedrijfspand te laten schilderen. U heeft immers zeer veel keuzemogelijkheden in verfsoorten die gebruikt kunnen worden. Dit heeft niet alleen betrekking op de kleuren maar ook op de samenstelling van de verf. Dit is uiteraard van belang voor een duurzaam resultaat. Hiervoor gebruiken wij dan ook alleen verf van A-kwaliteit. Daarnaast zullen we u ook informeren over de voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn voor het project. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen maar wij kunnen deze werkzaamheden vanzelfsprekend ook voor u uit handen nemen. Wij kunnen u op dit gebied volledig ontzorgen! Uiteraard voeren we de werkzaamheden uit op het moment dat de omstandigheden hiervoor het meest ideaal zijn.

Contact met  Paint Projekt uit Tilburg

Heeft u interesse om vrijblijvend te informeren wat onze mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons om uw wensen te bespreken. Wij zijn bereikbaar op 06 – 300 69 347 of stuur een e-mail. We laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Paint Projekt neem opdrachten aan van particuliere- en professionele opdrachtgevers. Wij zien Tilburg en wijde omgeving als ons werkgebied.